Niklas Gerster

Toney risikerer flere måneders karantæne

Den formstærke angriber fra Brentford er blevet anklaget for at overtræde det engelske fodboldforbunds bettingregler.
Brentfords brandvarme angriber Ivan Toney er kommet i lidt af en kattepine uden for grønsværen. Den 26-årige englænder er ifølge en historie hos The Guardian blevet anklaget af det engelske fodboldforbund FA for at overtræde en lov om betting hele 232 gange i en periode fra den 25. februar 2017 til 23. januar 2021.

Angriberen er ellers i voldsom målform hos Brentord, hvor han har lavet 10 Premier League-kasser i indeværende sæson. Han var en bejler til Englands VM-trup, men missede udtagelsen, og med denne bettingsag er der nu altså atter dårligt nyt for Toney.

Betting er forbudt for engelske fodboldspillere, og det gælder også, hvis de får andre til at lave væddemål på deres vegne ifølge det engelske fodboldforbunds E8-regel, som Toney skulle have brudt. Han skal således nu besvare tiltalen, hvilket han skal have gjort senest den 24. november.

Brentford har også forholdt sig til situationen med deres angrebsstjerne, og har givet følgende udmelding om sagen:

- Klubben har diskuteret sagen med Ivan og hans juridiske repræsentanter, og disse samtaler vil fortsætte i det private. Vi vil ikke kommentere yderligere på sagen, før den er opklaret.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER