Niklas Gerster

Wieghorst afviser Brøndby

Brøndby leder med lys og lygte efter en ny cheftræner, og gættelegene er allerede godt i gang. Nu ser det dog ud til, at en af kandidaterne kan slettes fra listen.
- Nej. Lige nu er jeg ansat i DBU, og jeg nyder virkelig at arbejde med Kasper og resten af staben og spillerne, og jeg kan slet ikke se noget mening i at snakke om sådan noget lige nu.

Sådan siger assistenttræneren for det danske landshold, Morten Wieghorst, til bold.dk om muligheden for, at han overtager det ledige trænersæde i Brøndby IF. Det tyder med hans udtalelse på, at Brøndby-tilhængere godt kan slette hans navn fra listen over mulige træneremner.

Wieghorst har dog ellers en god mængde cheftrænererfaring fra Superligaen, hvor han både har været i FC Nordsjælland, AGF og AaB. Derudover har han været landstræner for U21-landsholdet.

Så hvis Brøndby-tilhængere drømte om, at Wieghorst nu ville prøve kræfter med en ny dansk storklub, så virker det ikke til at være på tale for nu. Wieghorst erkender dog, at han savner at være klubtræner:

- Jeg savner ind imellem at være på træningsbanen regelmæssigt, men lige nu nyder jeg at være ude at besøge spillerne i klubberne og blive inspireret af, hvordan man gør tingene andre steder. Det kan man ikke som cheftræner i en klub.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER