Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Medie: Villarreal sænker prisen på forsvarsprofil

Selvom Villarreals ombejlede forsvarsspiller, Pau Torres, er udstyret med en frikøbsklausul, vil La Liga-klubben tilsyneladende nøjes med mindre.
25-årige Pau Torres har – bortset fra et lejeophold i Malaga – spillet hele sin fodboldkarriere i Villarreal, men det har længe virket som et spørgsmål om tid, hvornår den ombejlede forsvarsprofil skal videre til en større adresse.

Indtil videre har Villarreal afvist at give slip på Pau Torres, som er en del af Spaniens VM-trup, men nu har piben tilsyneladende fået en anden lyd.

Pau Torres er udstyret med en frikøbsklausul på knap 470 millioner kroner, men den er der endnu ingen klubber, som har været villige til at udnytte. Nu kunne noget tyde på, at en af Pau Torres’ bejlere til januar kan få forsvarsprofilen endnu billigere.

Mediet 90min mener således at vide, at Villarreal, når januar-transfervinduet åbner, vil være villige til at slippe forsvarsgeneralen for 340 millioner kroner.

Den mest sandsynlige destination er sandsynligvis Aston Villa, hvor Unai Emery er en stor beundrer af den 25-årige spanier, men Premier League-klubben er langtfra den eneste, mulige destination for Pau Torres.

Tottenham forhørte sig efter sigende om Pau Torres i sommerens transfervindue, og 90min mener ydermere at vide ledelsen i Tottenham er så store beundrere af Pau Torres, at ”The Spurs” er villige til at tage chancen igen.

Chelsea holder tilsyneladende også et vågent øje med Pau Torres, mens den nye Wolverhampton-manager, Julen Lopetegui, som er ivrig efter at forstærke sit nyerhvervede forsvar, når januar-transfervinduet åbner, også er en stor beundrer af Pau Torres.

Pau Torres har foreløbig spillet 21 landskampe for Spanien, hvor han fik sin landsholdsdebut i november 2019.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER