Daniel Fisker

Varane om Ronaldo: Selvfølgelig påvirker det os

Raphaël Varane har lettet på låget for stemningen i Manchester United-truppen i kølvandet på Cristiano Ronaldos allerede famøse interview.
Selvom interviewet ”Piers Morgan Uncensored: 90 Minutes with Ronaldo” først bliver sendt ud i æteren onsdag og torsdag, har interviewet med Cristiano Ronaldo allerede affødt et hav af reaktioner.

Især den portugisiske superstjernes udtalelser om, at han føler sig forrådt af Manchester United, hvor han ydermere ikke respekterer hvor han desuden ikke respekterer klubbens manager, Erik ten Hag, har vakt røre.

Ronaldos udtalelser har også skabt røre i Manchester United-truppen, hvor man ifølge VM-aktuelle Raphaël Varane, dog forsøger at tage situationen med ophøjet sindsro.

- Selvfølgelig påvirker det os, slår Raphaël Varane fast ifølge Sky Sports.

- Vi følger med i, hvad der sker – hvad der bliver sagt.

- Vi forsøger at dæmpe situationen på vores egen måde. Vi forsøger ikke at involvere os for meget. Det, der sker i medierne, får momentum i de store klubber.

- Det sker i endnu højere grad, når det drejer sig om en stjerne som Ronaldo, så vi forsøger at holde os på afstand. Det skal forstås sådan, at vi ikke forsøger at påvirke situationen alene – vi er en del af et kollektiv.

Det er dog ikke kun i forbindelse med det eksplosive interview, at Ronaldo har hældt grus i Manchester United-maskineriet.

I forbindelse med kampen mellem Manchester United og Tottenham den 19. oktober nægtede Ronaldo efter sigende at lade sig indskifte i kampens døende minutter, hvorefter han forlod Old Trafford, før kampen var fløjtet af.