Fodbold nyheder

Haalands VM-favoritter: Fire hold kan vinde VM

Af Anders Mathiasen

Den norske skarpretter peger nu på, hvilke hold han forventer kommer til at kæmpe om VM-titlen.
Article image
32 landshold skal inden længe kæmpe om det eftertragtede VM-trofæ, og Erling Haaland har fire hold, der i hans øjne er favoritter til at løbe med sejren.


Manchester City-stjernen Erling Haaland skal ikke med til VM, da Norge ikke kvalificerede sig, men han tror, at enten Brasilien, Argentina eller Frankrig løber med sejren - i tråd med hvad andre bl.a. eksperter og bookmakere mener.

- Jeg tror, at favoritterne til at vinde VM er Brasilien, Argentina, Frankrig og måske England. Jeg kan ikke bare nævne én, for der er virkelig mange gode hold, siger Erling Haaland til Sky Sports.

Haaland er ked af, han ikke selv skal med til VM, men de kommende måneder skal i stedet bruges på at restituere.

- Jeg ville ønske, jeg skulle spille til VM, men realiteten er, at jeg ikke skal. Jeg vil få slappet af en masse – især krop og sind.

- Derudover skal jeg også træne. Jeg skal ikke træne noget specielt, for det er gået meget godt de første måneder i Manchester City, så jeg behøver ikke ændre så meget i mit spil, hvis jeg skal være ærlig.

- Det handler om at forberede mig på næste halvdel af sæsonen, så jeg er helt klar, når vi skal spille næste kamp, fortæller Erling Haaland.

VM skydes i gang søndag klokken 17.00, når Qatar og Ecuador mødes i åbningskampen.

Mere om Erling Haaland

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik