Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Zlatan om Manchester United: De har en småklubsmentalitet

Zlatan fortæller i et nyt interview, at han mener hans tidligere klub Manchester United lider af småklubsmentalitet.
Zlatan Ibrahimovic langer ud efter sin gamle klub Manchester United. Den svenske angriber tilbragte to år i Manchester United, men ud fra et nyt interview lyder det ikke til at svenskeren nød tiden i det engelske specielt meget. Zlatan fortæller nemlig, at klubben lider af småklubsmentalitet.

- En ting overraskede mig ved Manchester United. Alle tror, det er en topklub og en af verdens rigeste i verden, men da jeg var der, havde man småklubsmentalitet, fortæller Zlatan Ibrahimovic til The Athletic.

Zlatan kommer blandt andet også ind på en mærkelig episode han oplevede i sin tid hos klubben i forbindelse med en kamp og han mener, at episoden er med til at bekræfte hans tænker om klubben som en klub med en dårlig mentalitet:

- Der var en dag, hvor jeg var på hotel før kampen. Der blev jeg tørstig, og jeg tog derfor en juice i minibaren. Der gik derefter noget tid, og da min lønseddel så ankom, så kiggede jeg på den. Det gør jeg normalt ikke, men det fik jeg gjort her. Jeg kunne så se, at de havde trukket mig ni kroner i løn fra min månedsløn. Jeg var der ikke på ferie, jeg var der for at spille kamp for Manchester United. Hvis jeg er tørstig, så skal jeg drikke, for jeg kan ikke spille kamp, hvis jeg er dehydreret. Det er detaljer som disse, der gør, at klubben ikke kan få respekt fra spillerne.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER