Fodbold nyheder

Hjulmand: Det er synd for Argentina

Af Louis Andersen

Den danske landstræner anser ligesom så mange andre Argentina som en af de store favoritter til at vinde VM.
Article image
- Det er synd for Argentina, at de måske møder os, siger Kasper Hjulmand med et grin, via TV2 på det sidste pressemøde inden afgangen til Qatar.


På det sidste pressemøde, før landsholdet drager mod Qatar, udpegede den danske landstræner Argentina som sin favorit til at vinde VM. Men hvorfor synes Hjulmand så, at det er så synd for dem? Det er sådan at, hvis Argentina skal ende med at gå hele vejen ved turneringen, vil de med stor sandsynlighed skulle møde Danmark i ottendedelsfinalen. Det kommer til at ske hvis Danmark vinder sin gruppe, og Argentina slutter på andenpladsen i gruppespillet og omvendt.

Landstræneren ser også Brasilien og Danmarks gruppemodstandere Frankrig som nogle af de hold, som har det der skal til for at kunne kalde sig verdensmestre om lidt over en måned:

- Jeg synes jo, at Brasilien og Argentina ser stærke ud. Siden 2019 er Argentina virkelig smeltet sammen. Frankrig har også gode chancer.

Anfører Simon Kjær spår ligesom Hjulmand Argentina gode chancer:

- De argentinske spillere ser sultne ud og har fået det til at fungere omkring Messi, så de bliver gode, siger Kjær.


Hjulmand fortæller i samme ombæring, at det er en anelse for optimistisk at sætte landsholdet blandt de største titelbejlere:

- Vi føler ikke, at vi er i kategorien blandt de bedste, men jeg føler, at vi kan slå dem. Vi er på vej til at æde os derind, siger Hjulmand.

Simon Kjær, der har været en del af landsholdet siden 2009, håber, at landsholdet kan fortsætte takterne fra EM i 2021:

- Da Kasper kom til som landstræner, sagde han, at det vigtigste er at drømme og vinde noget med landsholdet. Vi er kommet langt og har taget mange skridt, også med en EM-semifinale, så hvorfor ikke drømme stort? Vi ved samtidig godt, at det bliver svært, og at der er nogle gode hold med, siger Simon Kjær.

Mere om Danmark

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik