Kent Christensen

Dortmunds direktør: Bellingham må gerne forlade os, hvis han vil

Borussia Dortmunds store midtbanetalent, Jude Bellingham, har været rygtet til flere af de store europæiske klubber.
Dortmund har ikke haft den bedst tænkelige start på sæsonen og er i øjeblikket inde i halvdårlig formkurve, da de senest har tabt to ligakampe i træk. Omvendt, så har Jude Bellingham spillet en ganske god sæson, hvor han hidtil har scoret otte mål på tværs af alle turneringer.

Der er ingen tvivl om, at den 19-årige englænder er velbeset af de helt store klubber i Europa, og ifølge ESPN, så er det Liverpool, der fører i jagten på at hente stortalentet – Men både Chelsea, Manchester United, Manchester City og Real Madrid skulle efter sigende også været interesserede i Jude Bellingham.

Seneste nyt i Jude Bellinghams transferrygter er, at Dortmunds administrerende direktør, Hans-Joachim Watzke, har givet udtryk for, at man ikke ønsker at stå i vejen for et eventuelt skifte, hvis Jude Bellingham ønsker det:

- Vi vil holde samtaler så snart VM i Qatar er afgjort. Han behøver kun at fortælle os, hvorvidt han ønsker at blive eller forlade os. I begge scenarier vil vi tale om det med fuld forståelse. Generelt set, så tror vi, at han ønsker at blive, men vi kan ikke lade som om, at et skifte ikke er aktuelt.

- Hvis han siger, at han vil prøve at spille et andet sted, så vil de store klubber i Europa være klar og så vil vi ikke nok økonomiske kræfter til at kæmpe med.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER