Kent Christensen

Brøndby-cheftræner fyret

Brøndby IF har et halvt år før tid ophævet kontrakten med cheftræner, Niels Frederiksen.
Den blå-gule vestegnsklub, Brøndby IF, har haft en nærmest horribel sæson-2022/23, da de hidtil ligger på en tiendeplads i Superligaen med kun 21 point efter 17 kampe. Seneste Brøndby-skuffelse skete i går, da klubben tabte med 0-2 til Viborg på hjemmebane.

Niels Frederiksen har været cheftræner i klubben siden sommeren 2019, hvor han to år senere førte klubben til deres første mesterskab i 16 år, hvilket må siges at være en stor præstation. Siden har klubben været udfordret med at genfinde succesen, og man må antage, at konsekvensen for de skuffende resultater i nuværende sæson er en trænerfyring til Niels Frederiksen.

Brøndby IF meddeler i en pressemeddelelse, at der er tale om en gensidig enighed om at stoppe samarbejdet. Det er dog meget sandsynligt, at det i virkeligheden er en fyring, da Niels Frederiksen så sent som søndag aften udtalte, at han ikke ville forlade klubben – medmindre nogen bad ham om det.

Brøndby IF’s fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, udtaler om ophævelsen af samarbejdet med Niels Frederiksen:

- Niels og jeg har som bekendt igennem længere tid haft en dialog om fremtiden. Vi havde samme dialog om fremtiden for et par sæsoner siden, hvor vi dengang blev enige om at forlænge den daværende aftale.

- I vores dialog denne gang, er Niels og jeg i fælles forståelse nået frem til, at vi nu skal videre hver for sig. Vi ønsker Niels alt det bedste i hans videre karriere.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER