Lazio
M. Kean (43), M. Kean (54), A. Milik (90)
Christian Bang Jensen

Juventus går på pause med sjette ligasejr på stribe

Den Gamle Dame fra Torino startede sæsonen skidt, men ender med at gå på pause med den sjette sejr i træk efter 3-0 på hjemmebane over Lazio. Moise Kean blev afgørende med to scoringer, mens Arkadiusz Milik scorede kampens sidste mål.
Juventus tog søndag aften imod en af Serie A-sæsonens bedste mandskaber i Lazio, der gik ind til kampen på en tredjeplads. Hjemmeholdet startede efterårssæsonen helt forfærdelig, men har rejst sig og gik ind til kampen på en femteplads i ligaen med fem sejr i træk.

Og Juventus’ stime fortsatte for med en stensikker præstation, et clean sheet samt tre scoringer endte sejren til hjemmeholdet. Sejren var aldrig i fare, og i perioder virkede det som om, Lazio slet ikke var mødt op til kampen. Tilbage i startopstillingen var ellers talismanen Sergej Milinkovic-Savic, der havde siddet ude i den seneste kamp med karantæne, men ikke engang den iltre serber kunne sætte skub i holdkammeraterne.

I slutningen af første halvleg satte den tidligere Everton og Paris Saint-Germain-spiller Moise Kean første skud ind på ørnene fra hovedstaden, da han i det 43. minut blev sendt afsted i et dybdeløb, og kunne loppe bolden over en fremstormende Lazio-keeper. Ti minutter inde i anden halvleg gjorde samme Moise Kean det til 2-0, og endelig cementerede den polske angriber Arkadiusz Milik sejren i det 89. minut, da han sendte en afslutning i netmaskerne til slutstillingen 3-0.

Med sejren overhaler Juventus gæsterne og rykker op på en tredjeplads – dog 10 point efter de ubesejrede Napoli, der overvintrer på Serie As førerposition.