Danmark: Superligaen
FT
0 - 0
(0 - 0)
Randers
FC Midtjylland
Asbjørn Steffensen

Kedelig nullert i Randers

Randers og FC Midtjylland mødtes søndag aften i Superligaen, til hvad der blev en duelrig kamp uden store chancer.
To formsvage hold i form af Randers og FC Midtjylland mødtes søndag aften i det kronjydske i en kamp om at overvintre på sjettepladsen i Superligaen.

Begge hold har haft svært ved at få det til at spille i Superligaen på det seneste, og det blev meget tydeligt i kampen.

Det var en tæt første halvleg med utrolig mange dueller. På en hård bane var det svært for specielt udeholdets offensive profiler, Gustav Isaksen og Anders Dreyer at få gang i det hurtige spil med bolden.

Det rodede og usammenhængende spil fortsatte i anden halvleg, hvor begge hold lignede nogle, der gerne ville på meget tidlig juleferie.

Randers begyndte til sidst i kampen at presse en smule på hos den midtjyske defensiv. Til allersidst i kampen fik hjemmeholdets Mikkel Pedersen en kæmpe chance for at sikre Randers tre point, men midtbanespilleren sparkede lige på Jonas Lössl i målet.

Dermed endte det målløst i Randers i en tæt men kedelig affære mellem to mandskaber, der skal bruge vinterpausen på at finde de gode takter frem igen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER