Anders Mathiasen

Lewandowski: En drøm at spille med Messi

Lewandowski er mildest talt klar på ideen om at spille sammen med Lionel Messi.
Lionel Messis kontrakt med PSG løber ud til sommer, og der spekuleres allerede nu meget i, hvor den argentinske verdensstjerne fortsætter karrieren. Nogle medier har sat ham i forbindelse med David Beckhams Inter Miami i MLS, mens andre skriver om et muligt comeback til Barcelona.

I Barcelona vil de stå klar til at modtage deres fortabte søn med åbne arme, hvis Messi skulle finde på at tage retur til Catalonien. Det ville især glæde klubbens angriber Robert Lewandowski, der drømmer om et samarbejde med Messi.

- Messi er helt fantastisk med de afleveringer, han finder angriberen med. Han har et strålende samarbejde med angriberne. Han ved, hvordan man placerer bolden i straffesparksfeltet, mellem linjerne. Han er den bedste i verden til det, fortalte polakken til den spanske avis Marca.

Barcelonas præsident, Joan Laporta, var også ude i går og minde om, at Messi altid vil anse Barcelona for sit hjem.

Lewandowski ville dog ikke gå ind i rygtesnakken, men pointerede blot endnu en gang fascinationen af den lille argentiner.

- Jeg ved ikke, hvad der sker lige nu, men som angriber ville det klart være en drøm at spille med Messi.

Messi og Lewandowski får muligheden for at snakke om et muligt samarbejde til VM, da Argentina og Polen møder hinanden i VM's Gruppe C.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER