England: Premier League
FT
0 - 2
(0 - 0)
Wolverhampton
Arsenal
M. Ødegaard (54), M. Ødegaard (75)
Anders Vestergaard

Går i vinterhi på førstepladsen - Arteta storroser spillere og fans

Alle resultater flaskede sig for Arsenal lørdag, og 'The Gunners' sidder derfor lunt på førstepladsen under VM-pausen.
Med en VM-pause lige om hjørnet er Arsenal nu gået i vinterhi på en førsteplads i den bedste engelske række. En placering, som mange nok havde spået til at være Manchester Citys, men London-klubben har overrasket alt og alle positivt i denne sæson.

I går fik Arsenal så en tidlig adventsgave serveret på - måske - et guldfad, da Manchester City overraskende led et nederlag til Ivan Toney og resten af Brentford-mandskabet. Martin Ødegaard kunne senere på lørdagen sende Arsenal alene til tops med to scoringer, og Arsenal har derfor nu fem point ned til Erling Haaland og co.

Efter sejren over Wolves sendte Arsenals manager, Mikel Arteta, da også en masse roser afsted mod sine spillere, som han mener, har en stærk fremadrettet mentalitet.

- Fysisk gav de (Arsenals spillere, red.) absolut alt, og de viste igen - i modsætning til Chelsea-kampen - en masse forståelse for, hvordan vi skulle komme ud af kampen med de tre point, udtaler Mikel Arteta til Arsenals hjemmeside.

Også fansene af 'The Gunners' har ifølge den populære manager en stor aktie i, at man nu kan trække i julesweateren på en førsteplads.

- De kan nyde øjeblikket. De bør føle sig som en del af, hvad der sker, for de har en fantastisk power. Den måde de har transformeret klubben, den sammenhængskraft de har skabt i klubben, er spillerne glade for, siger han.

Nu går Arsenal-truppen på fem dages ferie, inden nogle af spillerne skal på flyet til Qatar. Arsenals næste kamp i Premier League er anden juledag, hvor man på hjemmebane tager imod West Ham.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER