Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Anders Vestergaard

Indkast.dk giver her et overblik over søndagens internationale rygter.
Article image
Paris Saint-Germain overvejer kraftigt at gå efter Tottenhams Son Heung-Min til sommer. Man forventer dog konkurrence fra Real Madrid, som også overvejer at hente den 30-årige sydkoreaner. (El Nacional)


Den hollandske kantspiller Cody Gakpo har selv udtalt, at han er klar til at tage den næste skridt i karrieren. Og både Real Madrid, FC Barcelona, Manchester United, Manchester City og Liverpool står klar med åbne arme. (Goal)

Palmerias' bestyrelse har afvist et bud fra Paris Saint-Germain på Endrick. Det er ikke noget, der gør spilleren utilfreds, da brasilianerens foretrukne destination er Chelsea. PSG vil dog prøve med et bud mere. (ESPN Brazil)

Den tidligere Chelsea-manager Thomas Tuchel er Atlético Madrid-bestyrelsens favorit til at tage over i den spanske hovedstadsklub, hvis man ender med at sige farvel og tak til Diego Simeone. (Fichajes)

Repræsentanter fra Juventus har afholdt en række møder med den 27-årige Lazio-midtbane Sergej Milinkovic-Savic angående et skifte. (Gazzetta Dello Sport)

Udover serberen har Juventus også Romas forsvarsspiller Rick Karsdorp og Real Madrids Alvaro Odriozola på radaren (Gazzetta Dello Sport)

Inter Milan overvejer at hente den kun 19-årige spanske venstre-back Jesus Vazquez i Valencia og Borussia Mônchengladbachs franske offensivspiller Marcus Thuram allerede til januar. (Gazzetta Dello Sport)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik