Italien: Serie A
FT
1 - 0
(0 - 0)
Lazio
Monza
L. Romero (69)
Louis Andersen

Sarri: Psykologisk klart den sværeste kamp vi har spillet

Lazio har indtil videre vundet nogle svære opgør i denne sæson. Men ifølge holdets træner, Maurizio Sarri, kom den sværeste mentale kamp torsdag aften.
Indtil videre har det set rigtig godt ud for Lazio og Maurizio Sarri i den hjemmelige liga. De ligger nummer to i Serie A, og de har allerede bevist deres værd ved sejre over hold som Inter, Atalanta og Roma. Dog peger cheftræner Sarri på torsdagens 1-0-sejr over oprykkerholdet Monza, som værende klubbens sværeste kamp i denne sæson. I hvert fald på det mentale plan:

- Psykologisk var det her klart den sværeste kamp vi har spillet, fordi den kom på bagkant af alle spændingerne fra derbyet. Derfor var der en forhøjet risiko for at intensiteten kollapsede. Det oplevede vi også i en periode i den første halve time, hvor vi havde problemer med at hæve tempoet og presspillet, men heldigvis kom vi ud af det og vandt kampen, udtalte Sarri til Sky Sports Italia efter kampen.

Sarri blev på pressemødet også bedt om at forholde sig til tabellen, men han var afvisende for at lave delkonklusioner her midt på sæsonen:

- Tabellen betyder intet på dette tidspunkt af sæsonen, så vi kigger ikke på den. Det som giver os håb er, at vi vandt i en situation, hvor vi sidste sæson ofte havde problemer.

I weekenden venter der endnu en svær kamp for Lazio og Sarri, da de skal en tur til Torino for at møde Juventus. En sejr til Lazio vil sikre dem andenpladsen resten af året, hvorimod Juventus kan gå forbi Rom-klubben med tre point.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER