Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Stjerne med ros til Eriksen

Eriksen endte med at være kampafgørende i Manchester Uniteds ligacup-kamp mod Aston Villa torsdag aften.
Manchester United var i store problemer, da de havde besøg af Aston Villa i ligacuppen torsdag aften. Men en indskiftning var i høj grad med til at ændre kampbilledet. Nemlig indskiftningen af Christian Eriksen.

Eriksen kom på banen efter 62 minutter, hvor Manchester United var bagud 2-1. Men med danskeren på banen gik der blot fem minutter før hjemmeholdet fik udlignet og en halv time senere kunne de fejre en sejr på 4-2. Og det takker Marcus Rashford danskeren for.

- For mig er det kvaliteten i hans pasninger. Det er roen. Når spillere laver løb i højt tempo, har de brug for en, der kan tage tempoet ned og lægge afleveringen. Når vi er på bolden, bliver vi nødt til at give ham mulighederne. Jo flere løb vi laver, desto flere gange er der mulighed for, at bolden kommer. Han er en topspiller, siger United-stjernen om sin danske holdkammerat ifølge Manchester Evening News.

Avisen gav karakterer til spillerne efter kampen og her er der også stor ros til Eriksen. Han ender med at få den højeste karakter blandt sine medspillere. De belønner ham således med et 8-tal på en skala fra 1 til 10.

- Han jagtede bolden, der førte til Rashfords mål. Han styrkede United, skriver avisen i sin begrundelse af danskeren.

Af de spillere der startede på banen, formåede ingen at få mere end et 7-tal, mens Alejandro Garnacho, der kom på banen samme tid som Eriksen, scorer et 8-tal ligesom danskeren. Eriksen og resten af holdet skal i aktion i weekenden, hvor Fulham venter i Premier League. Det er holdets sidste kamp inden VM-pausen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER