Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Manchester United jagter Serie A-stjerne

Der har længe været rygter om, at Cristiano Ronaldo snarligt vil forlade United og det nødsager klubben til at finde en erstatning for superstjernen.
Manchester United har hidtil oplevet en svingende formkurve i nuværende sæson, og specielt Ronaldo har ikke kunnet genfinde sin egen succes fra sidste sæson. Den portugisiske superstjerne har fået sparsommelig spilletid og scoret kun tre mål.

Grundet den nedadgående formkurve for den femdobbelte Ballon d'Or-vinder, har rygterne gået på, at det er ved at være tid til, at Ronaldo skal forlade Old Trafford. Derfor er Manchester United nu på udkig efter en erstatning – her er det nyeste rygte, at Victor Osimhen fra Napoli er favoritten til at overtage Ronaldos plads.

Victor Osimhen har spillet en god sæson for Napoli, hvor han hidtil har scoret ni mål i 13 kampe for klubben. Overordnet set har Napoli spillet en god sæson, da de ligger øverst i Serie A og kun har tabt en enkelt kamp af de seneste 20 kampe.

Napolis nigerianske angriber, Victor Osimhen, er altså ifølge ’The Manchester Evening New’ Uniteds førsteprioritet, som man vil forsøge at hente i januar-transfervinduet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER