Fodbold nyheder

Manchester United jagter Serie A-stjerne

Af Kent Christensen

Der har længe været rygter om, at Cristiano Ronaldo snarligt vil forlade United og det nødsager klubben til at finde en erstatning for superstjernen.
Article image
Ritzau-Scanpix
Manchester United har hidtil oplevet en svingende formkurve i nuværende sæson, og specielt Ronaldo har ikke kunnet genfinde sin egen succes fra sidste sæson. Den portugisiske superstjerne har fået sparsommelig spilletid og scoret kun tre mål.


Grundet den nedadgående formkurve for den femdobbelte Ballon d'Or-vinder, har rygterne gået på, at det er ved at være tid til, at Ronaldo skal forlade Old Trafford. Derfor er Manchester United nu på udkig efter en erstatning – her er det nyeste rygte, at Victor Osimhen fra Napoli er favoritten til at overtage Ronaldos plads.

Victor Osimhen har spillet en god sæson for Napoli, hvor han hidtil har scoret ni mål i 13 kampe for klubben. Overordnet set har Napoli spillet en god sæson, da de ligger øverst i Serie A og kun har tabt en enkelt kamp af de seneste 20 kampe.

Napolis nigerianske angriber, Victor Osimhen, er altså ifølge ’The Manchester Evening New’ Uniteds førsteprioritet, som man vil forsøge at hente i januar-transfervinduet.

Mere om Victor Osimhen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik