Louis Andersen

Nørgaard bejler til VM - håber at vise sig frem for Hjulmand

Nørgaard er en del af de spillere, som endnu ikke er udtaget til VM. De skal først blive deres skavanker kvit.
Da Kasper Hjulmand mandag aften udtog sin VM-trup, var det med fem tomme pladser til spillere, som han lige skal se an inden han udtager dem. En af de spillere er Christian Nørgaard, som netop er kommet tilbage efter en skade der har holdt ham ude i flere måneder. Nørgaard håber, at han får lov til at vise sig frem for landstræneren med minutter for Brentford i weekenden op til slutrunden i Qatar. Det siger den danske fodboldspiller til Brentfords hjemmeside:

- Det er altid dejligt at være tilbage på græs. Man vil meget hellere være der end i træningslokalet. Forhåbentlig kan jeg bygge videre på det og få nogle flere minutter i weekenden, siger Nørgaard i udtalelser til klubbens hjemmeside.

Ifølge landstræner Kasper Hjulmand står Nørgaard blandt dem som er forrest i køen til en af de fem åbne pladser i VM-truppen, hvis de kan overvinde deres skavanker. Dog er det et krav fra Hjulmand, at spillerne er i nogenlunde god form. Derfor er kampminutter afgørende. Nørgaard får sidste mulighed for at imponere Hjulmand i weekenden. Her møder Brentford Manchester City i den sidste Premier League-runde inden VM i Qatar. Danskeren medgiver, at det for ham "personligt" er vigtigt at slutte godt af i Premier League mod Manchester City op til VM.

- Vi går ind med troen på, at vi kan få noget ud af kampen. Det bliver vigtigt både for holdet og mig personligt at slutte af på en god måde, siger han.

Nørgaard har igennem de sidste par år fået en større rolle på landsholdets midtbane. Her er han første udfordrer til Pierre-Emile Højbjerg og Thomas Delaney, der sædvanligvis sidder på pladserne på den centrale midtbane. 28-årige Nørgaard har spillet 17 landskampe for Danmark. Han var blandt andet på banen i fem af Danmarks seks EM-kampe sidste år.

Mandag 14. november klokken 19 skal Hjulmand indsende alle 26 VM-spillere til FIFA. Indtil videre er der kun sat navne på 21 af spillerne. Dermed lever VM-håbet for Nørgaard.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER