Jonas Corap

Zinchenko: Ønsker at dræbe stereotyp omkring Arsenal og top-4

25-årige Oleksandr Zinchenko som i sommers skiftede fra Manchester City til Arsenal har store forventninger for sæsonen.
Oleksandr Zinchenko er opsat på at ødelægge det stereotyp, at Arsenal blot er et hold som kæmper for top-4, og han insisterer på, at klubben skal have et mindset om at vinde Premier League i denne sæson.

- Vi har en drøm, udtalte spilleren efter Arsenal 1-0 sejr over Chelsea på Stamford Bridge og fortsatte:

- Jeg vil sige, at før når man hørte om Arsenal, så tænkte man med det samme top-4. Jeg ønsker virkelig at dræbe det narrativ.

- Vi bliver nødt til at kigge længere frem og tænke på dette hold, denne gruppe af folk, og fansene de fortjener mere. Det er hvad vi bliver nødt til. Vi har brug for at arbejde hårdt for det, og så må vi se på det efter sæsonen. Hvis du spørger mig, om vi kan udfordre Manchester City. Selvfølgelig kan vi det. De er et fremragende hold, men man ved aldrig, hvad der kan ske i fodbold. Vi må tage det skridt for skridt med hver kamp.

- Jeg føler denne gruppe af folk er specielle. Startende med vores stab, til alle folk omkring træningsbanen, og fansene. Vi tror på os selv i hver kamp. Jeg føler stadig der er plads til forbedring, men jeg tror vi er på rette vej som hold og som familie.

- Det starter i omklædningsrummet og på banen. Vi forsøger at presse hinanden og hjælpe hinanden. Jeg synes dette er den rette måde at gøre det på. Vi har stadig en drøm, og vi tror på at udrette noget stort i denne sæson. Lad os se hvad der sker, for os er det vigtigt at være, hvor vi er nu.

Arsenal ligger på nuværende tidspunkt på førstepladsen med to point ned til Manchester City på andenpladsen. Med en sejr i Arsenals næste udekamp mod problemramte Wolverhampton, kan ’The Gunners’ gå til vinterpausen som nummer et.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER