Niklas Gerster

Herrelandsholdet indgår samarbejde med stort tøjfirma

Den nordjyske tøjvirksomhed Shaping New Tomorrow skal nu levere nyt dress til landsholdsspillerne.
- Alle på holdet kendte godt Shaping New Tomorrow inden, og rygterne var løbet lidt i forvejen med, at det er behageligt, og samtidig meget sportsligt. Så det er perfekt timing angående branding sammen.

Sådan lyder perspektiverne på samarbejdet fra en af de helt store landsholdsprofiler Christian Eriksen. Ordene kommer ovenpå den nyhed, som DBU i dag har meddelt på deres hjemmeside omkring, at de har indgået et nyt samarbejde med den nordjyske modevirksomhed Shaping New Tomorrow, som strækker sig frem til 2024.

Tøjvirksomheden skal levere tøj til landsholdsspillernes garderobe uden for grønsværen, og angiveligt var det en af spillerne selv, som tog fat i DBU for at forhøre sig omkring muligheden for et samarbejde. Partnerskabet er nu en kendsgerning, hvilket skaber glæde hos Christian Nørkjær, som er Chef for Herrelandsholdet. Han taler om unikheden ved det spillerinitierede samarbejde:

- Det er en ny type af samarbejde, som er rigtig spændende for DBU, fordi det gensidigt skaber værdi – altså også hos spillerne. Samtidig er Shaping New Tomorrow et up-coming, dansk brand, der matcher DBU og landsholdet godt på alle punkter. Det er den perfekte kombination af klassisk tøj og sportstøj.

Lanceringen af det nye samarbejde kommer samtidigt også på denne vigtige dato for de mange landsholdsbejlere, da landstræner Kasper Hjulmand i aften klokken 20.00 udtager sin VM-trup på 26 mand. Udtagelsen kan ses på TV2.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER