Anders Vestergaard

Søndagens engelske rygter

Indkast.dk bringer her søndagens engelske rygter.
Chelsea og Manchester City er de to klubber, som kommer til at kæmpe om en underskrift fra AC Milans Rafael Leao. Buddene på den 23-årige portugiser kommer til at ligge i omegnen af 780 millioner kroner. (Tuttomercato)

Manchester United har den 19-årige slovenske angriber Benjamin Sesko på radaren, men RB Salzburg-spilleren har allerede en forhåndsaftale med den anden RedBull-klub RB Leipzig. (Sunday Telegraph)

Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, er også interesseret i at hente Juventus' 22-årige serbiske angriber Dusan Vlahovic til Old Trafford. (The Sun)

Så svingdøren er i gang i Manchester United, hvor man nu er helt enige om, at lade den engelske højre-back Aaron Han-Bissaka gå den anden vej, hvor Crystal Palace står klar med åbne arme og en lejeaftale. (The Sun)

Den italienske midtbanespiller Jorginho vil have 102 millioner kroner om året - altså en fordobling af hans nuværende løn - for at blive i Chelsea. Hans nuværende kontrakt udløber til sommer. (Sport)

Arsenal holder skarpt øje med Vitoria Guimaraes' italienske defensive midtbanespiller Ibrahim Bamba. Men der er skarp konkurrence om den 20-årige spiller, for også Atalanta og Villareal meldes interesserede. (Sunay Mirror)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER