Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Anders Vestergaard

Lørdagens engelske rygter

Bellinghams beslutning - Uniteds nye keeper - og talentkrig mellem Premier League-gigatnter. Alt dette og mere til i lørdagens engelske rygter.
Liverpool anses nu som favoritter til at snuppe Jude Bellingham for næsen af Chelsea, Manchester United, Manchester City og Real Madrid, idet man har opbygget en tæt relation til den 19-årige englænder i løbet af de seneste måneder. (ESPN)

Manchester United har scouted Portos målmand Deogo Costa en del gange i denne sæson, da manager Erik ten Hag ser den 23-årige portugiser som en mulig, langvarig løsning i buret. (90MIN)

Manchester United-bestyrelsen overvejer salg af hollandske Donny van de Beek, men Erik ten Hag vil ikke afskrive den 25-årige midtbanespiller endnu, da han ved, at han kan gøre det bedre. (The Athletic)

Wolves forventes at ansætte den tidligere Spanien, Real Madrid og Sevilla-træner Julen Lopetegui som klubbens nye manager indenfor de næste døgn. (Daily Express)

Leicesters eftertragtede belgier Youri Tielemans har været rygtet til både Arsenal og Newcastle. Men klubben vil under ingen omstændigheder lade ham skifte til januar, selvom den 25-årige profil til sommer kan skifte gratis. (Leicester Mercury)

Newcastle er klar til at overveje de bud som skulle komme på den 28-årige engelske midterforsvarer Jamaal Lascelles. (Football Insider)

Chelsea pønser på at ende Denis Zakarias lejeaftale tidligt og dermed sende den 25-årige schweitzer tilbage til Juventus før tid. (Calciomercato)

Manchester City afholder samtaler med Chelseas 18-årige akademi-angriber Jude Soonsup-Bell, og man taler med ham om en underskrift, når hans kontrakt med Chelsea udløber til sommer. (Evening Standard)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER