Philip Dar

Van Dijk: Denne spiller ville være fantastisk at have i Liverpool

Den hollandske midtstopper har kun rosende ord tilovers for Manchester Citys Kevin de Bruyne.
Virgil van Dijk og Kevin de Bruyne har stået overfor hinanden adskillige gange i de seneste sæsoner af Premier League, hvor flere af kampene har været decideret titelafgørende. Så sent som i sidste sæson, blev mesterskabet afgjort i sidste spillerunde, da blot et enkelt point adskilte de to mandskaber ad inden Manchester-klubben som bekendt løb med sejren i sidste ende.

Mens de to klubber har opbygget en rivalisering over de seneste år, har Kevin de Bruyne og Virgil van Dijk ingen negative følelser indblandet. I et interview med Gary Neville på The Overlap, komplimenterede Van Dijk gerne sin belgiske modstander.

- En, som jeg aldrig har spillet med, men som jeg ville elske at have i Liverpool, er Kevin De Bruyne. Han er fantastisk, og hvis han havde spillet i Liverpool, så ville vi være kommet endnu længere end vi er kommet nu. Han er enestående, god på bolden, presser højt, score mange mål og har de egenskaber, som en moderne midtbanespiller og fodboldspiller generelt skal have, siger Virgil Van Dijk.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER