Fodbold nyheder

Han koster 100 millioner!

Af Niklas Gerster

Jay-Roy Grot er en af de varmeste angribernavne i Superligaen, og har allerede fået netmaskerne til at blafre hele syv gange i år. Kan han mon blive en af de helt store og ret sjældne udlandssalg for Viborg?
Article image
100 millioner. Han koster 100 millioner! Sådan lød de begejstrede tilråb fra Viborg-fansene efter slutfløjtet i 2-1-sejren over Silkeborg i søndags. Prisen som tilhængerne omtalte, var møntet på dagens matchvinder og klubbens topscorer Jay-Roy Grot.


Hollænderen scorede sit syvende sæsonmål, og omtalen omkring ham er derfor naturligt stigende. Indkast.dk snakkede efter kampen med den 24-årige angriber om hans syn på sin nuværende målform, og om han rækker ud efter topscorertitlen:

- I øjeblikket prøver jeg bare på at score så meget som muligt, og så må vi se hvor jeg ender.

Grot blev i 2021 hentet i upåagtede Osnabruck, som dengang spillede i den næstbedste tyske række, og har indtil videre været en stor succes i Viborg. Han ligger aktuelt lunt i svinget på topscorerlisten, hvor han kun er to mål efter topscorer Andreas Schelderup fra FC Nordsjælland, som har lavet ni mål. Men spørgsmålet er, om Grot allerede nu er klar til at tage næste skridt? Det blev han også forholdt efter kampen i søndags:

- Vi må se, hvad der sker i sidste ende. For det første skal jeg fokusere her, og se hvordan det går, og så må vi se, hvad der sker i fremtiden.

Grot er således en af de helt varme salgsemner for Viborg FF, og dygtige angribere bliver ofte solgt dyrere end andre markspillere. Om han er 100 millioner værd, kan man måske sætte spørgsmålstegn ved. Grot har desuden kontraktudløb til næste sommer. Bør VFF smede, imens jernet er varmt og sælge ham øjeblikkeligt, hvis det rette tilbud dukker op?

Mere om Jay-Roy Grot

Mere om Viborg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik