Oliver Kremmer Skammelsen

Manuel Neuer har kræft

Manuel Neuer bekræfter på sin Instagram profil, at han har hudkræft og er blevet opereret af tre omgange.
Den tyske stjernemålmand, Manuel Neuer, afslører onsdag på sin Instagram-profil, at han har hudkræft i ansigtet. Det er noget, som han formentlig har kæmpet med det seneste års tid, og det betyder altså, at det ikke er noget, der har holdt ham fra fodboldbanen.

Neuer åbner kort op om sit kræftforløb i en promoveringsvideo for ’NewKee’. NewKee er et hudplejeprodukt, der angiveligt skulle beskytte huden imod solen på en naturlig måde. Det er et produkt, han promoverer sammen med den tyske tennisspiller, Angelique Kerber.

Ifølge det britiske medie, Sportbible, fortæller Neuer i videoen, hvorfor han har valgt at rotte sig sammen med Kerber om promoveringen:

- Vi har begge en personlig historie med hudsygdomme. I mit tilfælde handler det om hudkræft i ansigtet, hvilket jeg allerede er blevet opereret for tre gange.

Det vides ikke med sikkerhed, hvornår Neuers sygdomsforløb er begyndt, men den tyske avis, BILD, mener at vide, at forløbet allerede skulle være startet tilbage i december 2021. Dengang blev han set med et plaster i ansigtet.