Fodbold nyheder

Arsenal sætter jagten ind på stjerne fra Uruguay

Af Anders Steindorff Vad

Der er tale om den 22-årige angriber Facundo Torres, som til dagligt spiller i Orlando City
Article image
Selvom Arsenal er fuld gang, med en indtil videre succesfuld sæson i Premier League, er der også tid til at forberede denne vinters transfervindue. Profilen som ”The Gunners” har i kikkerten er, ifølge mediet GOAL.com den 22-årgie angriber fra Uruguay Facundo Torres. Ifølge dem er det planlagt, at forhandlinger skal foregå denne weekend.


Den unge angriber spiller til dagligt i Orlando City, som huserer i MLS – den bedste amerikanske fodboldrække. Her har han spillet, siden sit skifte i sidste vinterpause, hvor han ankom fra klubben Peñarol i hans hjemland. Prisen for ham dengang var hvad der svarer til 67.825.800 danske kroner.

Arsenal skulle efter sigende være meget imponeret over Torres, som tilmed scorede imod ”The Gunners” i en venskabskamp under dette års sommerpause. Den 22-årige angriber har hidtil 10 landskampe bag sig, men det er stadigvæk uvist om han skal med til Qatar. I så fald kunne han være en spiller som man skal holde øje med.

Går skifter igennem, forventes det at foregå ved dette vintertransfervindue. Her skal han højst sandsynligvis spille en vigtig rolle som stand-in for angriberen Bukayo Saka.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik