Europa: Champions League
FT
1 - 2
(1 - 0)
Marseille
Tottenham
C. Mbemba (45)
C. Lenglet (54), P. Højbjerg (90)
Kent Christensen

Topkarakterer til dansker

Pierre-Emile Højbjerg spillede i går en vigtig rolle i Tottenhams 1-2-sejr, hvor han scorede sejrsmålet i kampens sidste minut.
Der var lagt op til en slags finalekamp for Marseille og Tottenham, der begge spillede om Champions League-avancement, da der kun var få point imellem holdende i en tæt Gruppe-D. Kun fem point endte med at adskille førstepladsen i gruppen fra sidstepladsen, og det var dermed Tottenham og Frankfurt som efter sidste gruppekamp var kvalificeret til playoffkampene.

Den nordlige London-klub, Tottenham, har meget at takke Pierre-Emile Højbjerg for, da det var ham, som i kampens sidste minut scorede til 1-2 og sikrede Tottenham førstepladsen i gruppen. Den danske midtbanespiller er efterfølgende blevet skamrost af engelske medier, hvor nogle af udtalelserne blandt andet lyder:

- Fantastisk afslutning. Hans lederskab er så vigtigt. (Evening Standard)

- Højbjerg fik fodfæste efter pausen. Han afgjorde Tottenhams kvalifikation. (The independent)

- Han forbedrede sig markant efter pausen. Han var utrættelig, og så blev han matchvinder med et forrygende hug. (Football London)

De forskellige medier gav derudover også karakterer fra 1-10 til spillerne efter kampen, og også her var der god respons tilovers for danskeren. Football London mest begejstrede og gav Højbjergs præstation 9 ud af 10, mens Evening Standard, Sky Sports og 90min gav 8 ud af 10.

Alt tyder altså på, at Pierre-Emile kan få en nøglerolle til det danske landsholds VM-slutrunde, da han i øjeblikket præsterer på et meget højt niveau.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER