Louis Andersen

Tirsdagens engelske rygter

Alle de seneste rygter fra England.
Manchester City frygter, at Ilkay Gundogan vil forlade klubben på en fri transfer næste sommer. (Football Insider)

Manchester United ønsker at sikre Marcus Rashfords fremtid på Old Trafford inden årets udgang da Rashford vil være fri til at indlede samtaler med andre klubber i januar. (Mail)

Manchester United er interesserede i at hente Max Aarons fra Norwich City for at udfordre den portugisiske landsholdsspiller Diogo Dalot. Bayer Leverkusens Jeremie Frimpong er en anden mulighed. (Sun)

Chelsea overvejer at købe Nelson Semedo i Wolves for at erstatte skadede Reece James. (Express)

West Ham holder øje med Middlesbroughs Isaiah Jones, som også tiltrækker sig interesse fra Crystal Palace. (GiveMeSport)

Leicester City tænker ikke på at sælge den belgiske midtbanespiller Youri Tielemans i januar, selvom Arsenal stadig er interesseret i at købe ham. (90 min)

I England håber man, at Arsenal-fløjspilleren Bukayo Saka vil være klar til VM, efter at han blev skadet i søndagens sejr mod Nottingham Forest. (Mail)

Sheffield Wednesday-manager Darren Moore siger, at kontraktforhandlinger finder sted med den 21-årige midtbanespiller Fisayo Dele-Bashiru, som er i det sidste år af sin nuværende aftale. (Yorkshire Live)