Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Dårlige nyheder for Inter

Den belgiske stjerneangriber, Romelu Lukaku, der vendte tilbage efter to måneders skade mod Viktoria Plzen – falder tilbage og går glip af kampene mod Bayern München og Juventus.
Inter er, efter en sløv sæsonstart, begyndt at finde de gode takter frem igen, da de nu er gået ubesejret igennem syv kampe, hvor de har vundet de seks af dem. Den genfundne succes har placeret dem på en femteplads i Serie A, og kvalificeret dem til videre avancement i Champions League fra en svær gruppe med FC Barcelona og Bayern München.

Romelu Lukaku har i store dele af sæsonen været skadet, og han nåede fornyligt at vende tilbage til det italienske storhold, da han scorede i 4-0-sejren mod Viktoria Plzeň på San Siro. Den belgiske angriber har tidligere i karrieren spillet en stor rolle for Inter, hvor han i henholdsvis sæson-2019/20- og 20/21- scorede 23 og 24 mål.

Hvis ikke det var for skader, så ville Romelu Lukaku garanteret også stå i spidsen for Inter. En ny skade gør ham nu fraværende i Inters næste Champions League-gruppekamp - samt en vigtig Serie A-kamp mod Juventus, hvor Inter får mulighed for at løfte holdet endnu længere op i tabellen. Det er dog ikke bekræftet endnu, hvor længe han må sidde over, da hans tilstand vil blive revurderet i næste uge.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER