Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Vestergaard

Real Madrid frygter Liverpool

Real Madrid er klar til at gøre Jude Bellingham til den næste stjerne i rækken, men man frygter konkurrencen fra Liverpool.
I den spanske hovedstad forbereder man en tilbud til Jude Bellingham, som vil gøre englænderen til den næste Luka Modric allerede til sommer. Men man frygter, at stortalentet læner sig mod et skifte til Liverpool i stedet for en tur til den spanske liga. Det melder en række spanske medier heriblandt AS.

Real Madrid gik som bekendt ´all in´ på Kylian Mbappe sidste sommer. Og af frygt for, at Bellinghams skifte til den spanske hovedstadsklub også vil fejle, har man nu lagt al opmærksomheden på den engelske landsholdsspiller.

Man har derudover et godt forhold til Borussia Dortmund, og tror på, at man fra den tyske klubs side vil sælge, hvis man matcher buddene fra de eventuelt interesserede Premier League-klubber.

Jude Bellingham har indtil videre scoret tre mål i 12 kampe for Dortmund i denne sæson af Bundesligaen. Derudover er det blevet til fire scoringer i fem kampe i Champions League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER