Philip Dar

Søndagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Wolverhampton forbereder et tredje bud på at udpege spanske Julen Lopetegui som manager. (Sun)

Ajax´ mexicanske midtbanespiller Edson Alvarez udtaler, at han er skuffet over, at et skifte til Chelsea ikke blev gennemført i sommer, da London-klubben lagde et sent bud. (ESPN)

Manchester City forbereder et kontrakttilbud til den portugisiske midtbanespiller Bernardo Silva, som de ønsker at binde på en femårig kontrakt. (Football Insider)

Brighton vil have 737 millioner for den 20-årige ecuadorianske midtbanespiller Moises Caicedo, som er blevet sat i forbindelse med Chelsea og Newcastle. (Sunday Mirror)

Brighton og Everton er interesseret i Monacos 25-årige brasilianske venstreback Caio Henrique (IG Esporte)

West Hams engelske forsvarsspiller Craig Dawson, som næsten skiftede til Wolverhampton i sommer, ønsker at forlade West Ham til januar. Den 32-åriges kontrakt udløber næste sommer. (Football Insider)

Den tidligere Chelsea-manager Thomas Tuchel udtaler, at han endnu ikke har taget en beslutning om hvornår han vender tilbage til trænergerningen. (Sportstar)

Blackburn planlægger at beholde den chilenske angriber Ben Brereton Diaz til januar selvom det betyder, at han forlader klubben på en fri transfer til sommer. (Sun)