Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Kent Christensen

Her følger fredagens engelske rygter.
Article image
Newcastle United vil tilbyde deres paraguayske-spiller, Miguel Almiron, en kontraktforlængelse grundet hans forbedringer under manager-Eddie Howe. (Telegraph)


Den danske midtbanespiller, Pierre-Emile Højbjerg, er også udset til at blive tilbudt en forbedret kontrakt i Tottenham. (Times)

QPR-manager, Michael Beale, afslog chancen for at stå i spidsen for Wolves på grund af den omvæltning det vil forårsage. (Telegraph)

Liverpool angriberen, Darwin Nunez, fortæller at den 35-årige Uruguay-holdkammerat, Luis Suarez, som også har spillet for Liverpool, kom i kontakt med ham for at tilbyde råd til hvordan man spiller i Premier League. (ESPN)

Den nye Aston Villa-manager, Unai Emery, vil få stillet ekstra økonomiske midler til rådighed til at styrke truppen i januar-transfervinduet. (Football insider)

Fulham har lavet deres andet bud på den brasilianske midtbanespiller, Pablo Maia, og kigger samtidig på Sao Paulos midtbanespillere – Rodrigo Nestor og Igor Gomes, såvel som midterforsvarsspilleren, Luizao. (HITC)


Nottingham Forest er også interesserede i Maia og er villige til at betale 78 millioner kroner for den unge brasilianer. (Nottinghamshire Live)

Southampton og Leicester holder øje med Touloses 22-årige, Zakaria Aboukhal. (Southern Daily Echo)

Manchester United holder øje med Portos målmand, Diogo Costa, og Athletic Bilbaos – Unai Simon, da de der ved at overveje om de skal forlænge David de Geas kontrakt i klubben. (Athletic)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik