S. Milinković-Savić (36), Pedro (58)
G. Isaksen (8)
Asbjørn Steffensen

Ulvene kom til kort på Stadio Olimpico mod Lazio

FC Midtjylland fik en god start, men endte med at tabe til det italienske hjemmehold.
Første opgør i Herning mellem FC Midtjylland og Lazio endte med en overraskende storsejr på 5-1 til det danske hjemmehold, der efterlod fodboldverden i en lille choktilstand.

Torsdag aften var Ulvene fra Herning fløjet til Rom for at spille andet opgør mod Lazio i Europa Leagues gruppespil, som ikke endte lige så succesfuldt som første gang.

De kom ellers godt fra land, FC Midtjylland, da Gustav Isaksen, som brændte banen af i første opgør, opsnappede en løs bold og med det kolde højre ben sparkede bolden ind fra kanten af feltet og lidt overraskende sendte udeholdet i front efter ti minutter.

Derefter begyndte det italienske hjemmehold at sætte sig på spillet og presse deres danske modstandere.

Med ti minutter tilbage af første halvleg landede bolden for fødderne af den stærkt spillende serber, Sergej Milinkovic-Savic, der med en hård og præcis inderside satte bolden ind bag Jonas Lössl til 1-1.

Kort efter pausen fik Anders Dreyer chancen for at sende udeholdet i front, men offensiv-spillerens hovedstød ramte desværre for ham overliggeren.

Derfra stod der Lazio - og specielt Mattia Zaccagni - på det hele. Midtbanespilleren stod for det meste af hjemmeholdets chancer og prøvede den midtjyske defensiv af.

Med en halv time tilbage fandt Zaccagni indskiftede Pedro, som flot sendte Lazio i front til stor jubel på det olympiske stadion.

Lazio fortsatte med at presse på, og med ti minutter igen scorede Pedro sit andet mål i kampen. Men spanierens mål blev korrekt dømt for offside efterfølgende af VAR.

FC Midtjylland endte med at komme til kort i Rom mod Lazio, men har stadig chancen for at avancere i Europa League med en gruppekamp tilbage.