Louis Andersen

Dolberg: Det har været svært

Efter at cheftræneren i Sevilla, Jorge Sampaoli, offentligt gav kritik til Kasper Dolberg, erkender danskeren, at han har haft det svært i Sevilla.
Den danske landsholdsspiller Kasper Dolberg har ikke fået den bedste start på hans ophold i spanske Sevilla, hvor det ikke er blevet til meget spilletid, efter han kom til klubben i sommer. En af årsagerne til den svære start skyldes blandet andet, at Dolberg har haft svært med at få samarbejde med hans nye medspillere til at fungere. Det fortalte Sevilla-cheftræner Jorge Sampaoli mandag på et pressemøde, hvor han desuden kaldte Dolberg for introvert. Efter den kritik indrømmer Dolberg nu, at det har været hårdt i den første tid i Sevilla:

- Det har været svært, men folk har været gode til at hjælpe mig, og gjort hvad de kunne for at få mig til at have det godt og få mig til at føle mig tryg og forstå, hvad der egentlig foregår.

- Men det er svært, når man ikke forstår, hvad der bliver sagt, men jeg gør mit bedste. Lige nu er der bare en oversætter på, når jeg er inde til møder med ham (Sampaoli), og det er sådan, som det nu må være, indtil jeg begynder at forstå bare en lille smule, udtaler Dolberg ifølge TV2 Sport.

Desuden havde Dolberg også fortrukket, at Jorge Sampaoli ikke havde valgt at gå ud med kritikken i pressen.

- Det er hans beslutning. Jeg havde selvfølgelig foretrukket, hvis han ikke havde gjort det. Men sådan har han valgt at gøre det, og det må jeg bare respektere. Jeg har hørt kritikken før, og jeg forstår ham til dels også godt, siger Kasper Dolberg.

Da Sevilla tirsdag aften tog imod FC København, var det med danskeren fra start, men det blev dog kun til 45 minutters spil for Dolberg, som blev taget ud i pausen. Sevilla endte med at vinde kampen 3-0.

Kasper Dolberg har i alt spillet syv kampe for Sevilla, hvor det ikke er blevet til mål. Han er frem til sommer udlejet til Sevilla fra Nice, hvor hans kontrakt udløber samtidig med lejeopholdet.