Louis Andersen

Onsdagens engelske rygter

Alle de nyeste rygter fra det engelske.
Chelsea vil angiveligt afgive et bud på Bruno Guimaraes fra Newcastle, men ”Magpies” håber på at afværge interessen ved at tilbyde ham en ny klubrekordkontrakt. (Goal)

Sporting Lissabon-træner Ruben Amorim siger, at alle i klubben "drømmer" om, at Cristiano Ronaldo vender tilbage til klubben, men det portugisiske hold har ikke råd til Ronaldos løn. (Fodbold.London)

Arsenal er villige til at tilbyde den belgiske midtbanespiller Albert Sambi Lokonga, som en del af en aftale om at købe Lazios serbiske midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic. (Calciomercato)

Arsenal vil støtte manager Mikel Arteta med 427 millioner kroner i januars transfervindue for at styrke truppen i dens kamp for titlen. (Sol)

Chelsea er ivrige efter at indlede kontraktforhandlinger med den kroatiske midtbanespiller Mateo Kovacic efter VM. Hans nuværende aftale har mindre end to år tilbage. (Evening Standard)

Liverpool kan bruge Naby Keita til at sikre en aftale med AC Milan angående Sandro Tonali. (Express)

Chelsea vil have Brightons rekrutteringschef Paul Winstanley efter, at de har hentet den tekniske direktører Laurence Stewart fra Monaco og Christopher Vivell, som kom til fra RB Leipzig, samt tidligere Southampton-direktør for rekruttering Joe Shields. (Guardian)

Manchester United er glade for det arbejde, der udføres af fodbolddirektør John Murtough, midt i spekulationer om, at de er ved at udnævne den tidligere Liverpool-direktør Michael Edwards i hans rolle. (Express)

Arsenal har indledt forhandlinger med deres tekniske direktør, Edu, om en ny kontrakt på grund af stigende interesse fra europæiske klubber. (Mail)

Leicesters engelske midtbanespiller James Maddison og Bayer Leverkusens franske kantspiller Moussa Diaby betragtes som realistiske mål for Newcastle United. (Chronicle Live)

Den nyudnævnte Middlesbrough-manager Michael Carrick siger, at han vil bruge sit "forhold" til sin tidligere klub Manchester United til at hente spillere på lån. (Talksport)