Louis Andersen

Tirsdagens engelske rygter

Alle de nyeste rygter fra England.
Tottenham ønsker at underskrive en ny kontrakt med Harry Kane i begyndelsen af 2023 og er overbeviste om, at han vil lave en lang aftale med klubben. (90 min)

Manchester United-manager Erik ten Hag vil gerne beholde den portugisiske angriber Cristiano Ronaldo indtil slutningen af sæsonen, men hvis Ronaldo ikke accepterer en reduceret rolle, får han lov til at finde en ny klub. (Athletic)

Chelsea vil prioritere, at AC Milans 23-årige portugisiske angriber Rafael Leao fremfor en aftale med Ronaldo. (CBS)

Chelsea overvejer at udlåne deres amerikanske målmand Gabriel Slonina, som de købte for 102 millioner kroner i sommer. (Evening Standard)

Chelsea er stadig interesserede i at hente den russiske midtbanespiller Arsen Zakharyan fra Dynamo Moskva. (Sport Express)

Antonio Conte mener, at han får brug for tre transfervinduer mere for at forbedre dybden af Tottenhams mandskab. (Times)

Celtic-manager Ange Postecoglou har afvist et forslag om, at han kunne skifte til Premier League. Postecoglou er sat i forbindelse med både Brighton og Leicester City. (Post)

Liverpool vil konkurrere med Manchester United for at hente Benficas 18-årige portugisiske midterforsvarer Antonio Silva. (O Jogo)

Chelsea er indstillet på at udnævne Monacos tekniske direktør Laurence Stewart i en 'fornyet' opsætning af deres klubstab. (The Athletic)