Anton Kirkegaard

Mandagens engelske rygter

Store nye rygter fra England.
Manchester United er meget interesseret i at skille sig af med Cristiano Ronaldo. De er villig til at ophæve hans kontrakt, hvis det ikke er muligt at sælge ham til januar. (iNews)

Chelsea har genoptaget deres interesse i Neymar. Brasilianeren skulle få lov at rejse efter visse spændinger mellem ham og Mbappe. Chelsea ville foretrække en lejeaftale, men ville også købe spilleren for den rigtige pris. (El Pais)

Wilfried Zaha har kontraktudløb til næste sommer og vil derfor kunne diskutere sin fremtid med andre klubber allerede i januar. Det er i øjeblikket Liverpool som er favoritter til at hente den tidligere Manchester United-spiller. (Calciomercato)

Erik Ten Hag er meget interesseret i Jeremie Frimpong, som til dagligt spiller for Bayern Leverkusen. Højrebacken er velkendt med England, da han tidligere har spillet på Manchester Citys akademi. (Metro.co)

Arsenal har endnu en gang kig på Youri Tielemans, hvis kontrakt udløber til sommer. Klubben vil dog forsøge at hente ham allerede i januar-transfervinduet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER