Fodbold nyheder

England: Premier League
FT
1 - 0
(1 - 0)
Liverpool
West Ham
D. Núñez (22)

Holdkammerat roser Nuñez:
Han er bare en fantastisk spiller

Af Louis Andersen

Efter en noget turbulent start på sit ophold i Premier League, ser det nu ud til, at Darwin Nuñez har fundet frem til sit gamle jeg.
Article image
Darwin Nuñez har haft en lidt turbulent start i Liverpool, hvor han blandt andet har siddet uden for i tre kampe med karantæne efter at have nikket Joachim Andersen en skalle i deres kamp mod Crystal Palace.


Men måske vender det nu for den uruguayanske-angriber. Nuñez sikrede nemlig via sin scoring mod West Ham onsdag aften Liverpool tre yderst vigtige point. Nuñez satte hovedet på bolden efter et sublimt oplæg fra holdkammeraten Kostas Tsimikas der kun havde rosende ord at sige om Darwin Nunez efter kampen:

- Det var en virkelig, virkelig hård kamp, men vi gik efter det, og vi fik de tre point. Vi gav den alt, og det gjorde vi også i kampen i søndags, hvilket var en virkelig vigtig kamp for os. Vi er nødt til at fortsætte, hvis vi skal nå vores mål og vinde en masse fodboldkampe.

- Jeg er virkelig, virkelig glad for at assistere Darwin Nuñez, for jeg ved, at han vil det virkelig meget. Han er bare en fantastisk spiller.

- Jeg træner hver dag på at gøre gøre mine indlæg bedre, så jeg kan hjælpe mit hold med at vinde ved at lave assist, fortæller Tsimikas til Viaplay efter kampen.

Sejren betyder, at Liverpool nu ligger på syvendepladsen i Premier League. Der er dog 11 point op til Arsenal på førstepladsen.

Mere om kampen

Mere om holdene

Mere om Darwin Núñez

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik