Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 1)
FC København
Dortmund
H. Haraldsson (41)
T. Hazard (23)
Louis Andersen

Politiet vil udelukke Dortmund-fans

Efter FCK og Dortmunds sidste møde tilbage i september ønsker Københavns Politi at udelukke tilrejsende Dortmund-fans for at undgå ballade.
Københavns Politi bekræftede mandag, at man havde anmodet UEFA om, at Champions League-kampen mellem FCK og Dortmund den 2. november skal være uden udebanefans. Ifølge politiet tyder det ikke på, at UEFA ønsker at følge deres anbefaling.

Københavns Politi er derfor gået sammen med Rigspolitiet for at undersøge, hvilke juridiske muligheder de har for at trodse UEFA og udelukke Dortmunds-fan alligevel. Det oplyser Københavns Politi til Ekstra Bladet.

Københavns Politis ønske kommer på baggrund af, at der var store optøjer, da de to klubber sidst stod overfor hinanden i Dortmund den 6. september. Ved kampen i Dortmund var der både uroligheder på og uden for stadion og inde på stadionet blev der affyreret større mængder pyroteknik mellem fanafsnittene.

Derudover var flere hooligans fra Brøndby rejst til Dortmund for at støtte tyskerne mod deres danske rival og der var eksempler på, at Brøndby-hooligans overfaldte FCK-fans op til kampen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER