Anders Vestergaard

Avis: De bliver hædret til Balon d’Or i aften

Spoiler alert, men du vidste det nok i forvejen: Karim Benzema vinder Balon d’Or i aften, og Thibaut Courtois og Pablo Gavi kan også se frem til en tur på scenen.
I aften er det igen tid til, at den berømte Balon d’Or gives til verdens bedste fodboldspiller, når France Football afholder ceremonien klokken 20.30. dansk tid.

Og selvom det er en franskmand, som har startet traditionen med Balon d’Or, er det ikke ofte, at den eftertragtede guldbolden ender hjemme hos en franskmand.

Men det ser den ud til at gøre i år, det skriver den spanske sportsavis Marca. Real Madrids Karim Benzema skal ifølge avisens oplysninger rydde en plads på trofæhylden derhjemme, da han snupper prisen foran Sadio Mané, Kylian Mbappé og Robert Lewandowski.

Det sker efter en god seneste sæson, som endte med 44 mål i 46 kampe samt pokaler i både La Liga og Champions League.

Ifølge Marcas oplysninger vinder også Real Madrids målmand Thibaut Courtois Yashin-prisen, som gives til verdens bedste målmand.

Rivalerne i FC Barcelona kan dog også glæde sig en smule til ceremonien i aften, da Pablo Gavi ifølge Marca vinder Kopa-prisen, som gives til den bedste unge spiller.

Det ser altså ud til at blive en god aften for Real Madrid og spansk fodbold, når Balon d’Or afvikles på ny.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER