Fodbold nyheder

Gode nyheder:
Profiler klar til El Clásico

Af Anders Mathiasen

Både Real Madrid og FC Barcelona har fået centrale profiler tilbage
Article image
To forsvarsprofiler har været tvivlsomme til søndagens El Clásico. Det gjaldt Barcelonas franske Jules Koundé og Real Madrids tyske stopper Antonio Rüdiger.


Barcelona-stopperen Jules Koundé har i noget tid døjet med en baglårsskade, som han pådrog sig under landsholdssamlingen med det franske landshold i september, men den franske spiller er nu blevet klar til søndagens kamp mod Real Madrid.

En anden spiller, der også har været tvivlsom til søndagens opgør, er Real Madrid-stopperen Antonio Rüdiger.

Tyskeren kom slemt til skade i Real Madrids Champions League-kamp mod Shakhtar i midtugen, hvor Rüdiger blev ramt hårdt af Shakhtars keeper og efterfølgende måtte syes med 20 sting i hovedet. Rüdiger var efterfølgende meget hævet i ansigtet, hvorfor han ikke kunne se ud af sit ene øje, men også han er altså blevet klar, for han fremgår også af Real Madrids El Clásico-trup.

Begge spilleres tilbagevenden er utvivlsomt godt for begge mandskaber. Koundé har vist sig som et vigtigt aktiv for Xavi, mens Rüdiger har været en stærk general i det centrale forsvar i Madrid-klubben.

Dog må Real Madrid stadigvæk undvære Thibaut Courtois, der har været ude med en rygskade, mens Barcelona må undvære adskillige forsvarsspillere i Andreas Christensen, Araujo og Bellerin.


Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik