Fodbold nyheder

Rasende De Jong er træt af bænkplads i Barca

Af Philip Dar

Den hollandske midtbanestjerne er alt andet end tilfreds med sin situation i FC Barcelona.
Article image
Ritzau-Scanpix
Frenkie de Jong er langt fra tilfreds med den behandling, som han oplever at få i Barcelona, hvor han også er godt og grundig træt af Xavis beslutninger. Sådan skriver spanske SPORT.


FC Barcelona-stjernen har været bænket til de store kampe i denne sæson, hvilket han endnu engang var i midtugens CL-kamp mod Inter. Her kom han på banen undervejs, hvilket udgjorde hans tiende optræden i denne sæson hvor størstedelen af kampene har været som indskifter.

Denne situation har gjort Frenkie de Jong rasende over den behandling, som han får i klubben i øjeblikket. Ifølge SPORT, var De Jong nemlig af den klare overbevisning, at han ville få en vigtig rolle på Barcelona-holdet denne sæson, men Xavi har foretrukket Sergio Busquets, Pedri og Gavi på midtbanen. Derudover ser Xavi heller ikke, at den hollandske landsholdsspiller kan være en langsigtet løsning efter den efterhånden aldrende Sergio Busquets på den defensive del af midtbanen.

Denne historie puster endnu mere til rygterne om et skifte til Manchester United for Frenkie de Jong, som var rygtet kraftigt til PL-klubben i sommer.


Mere om Frenkie de Jong

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik