Fodbold nyheder

Dansk klub ændrer navn!

Af Louis Andersen

Den danske 1. divisionsklub SønderjyskE skal have nyt navn.
Article image
I mange år har samarbejdet i SønderjyskE været markeret med et stort E. Men nu er det slut. Fodboldklubben Sønderjyske skal ikke have administration med håndboldklubben og ishockeyholdet af samme navn og derfor dropper fodboldafdelingen nu det store E.


Det meddeler 1. divisionsklubben på sin hjemmeside.

Adskillelsen af fodboldklubben kommer, i kølvandet på at klubben er kommet tilbage på danske hænder efter to år med amerikanske ejere, som var forpligtet til at have en samarbejdsaftale mellem Sønderjyske Fodbold A/S og Sønderjysk Elitesport A/S.

JydskeVestkysten har talt med de nye ejere af klubben og de har udtalt følgende:

- Vi har vurderet, at fodboldbranchen i dag er så kompleks og krævende, at vi har brug for en administration, hvor alle kræfter udelukkende har fokus på fodbolden. Aftalen er også af en størrelse, hvor vi ud fra en økonomisk betragtning har vurderet, at det vil være mere fordelagtigt for Sønderjyske Fodbold A/S at have sin egen administration.

- Vi har først og fremmest fokus på at få styr på fodboldforretningen igen. Vi kommer fra et dundrende underskud i det seneste regnskabsår, og der følger både besparelser og en række fordele ved, at vi får en selvstændig administration.


- Vi får nogle medarbejdere, der kan dedikere sig fuldstændig til fodbolden, og vi er helt overbeviste om, at det vil give klubben et løft på mange parametre, at vi fremover kan navigere selvstændigt uden at tage en række hensyn og opgaver, der ikke vedrører vores kerneprodukt.

Den nye ejerkreds består af erhvervsfolkene Povl Davidsen, Søren Davidsen, Morten Kristoffer Larsen og Markus Kristoffer Hansen.

Sønderjyske Fodbold A/S og Sønderjysk Elitesport A/S vil fortsat have et tæt samarbejde omkring det fælles, lyseblå brand, lyder det.

Mere om SønderjyskE

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik