Fodbold nyheder

Håb for United-fans:
De Jong-flammen er ikke udbrændt endnu

Af Philip Dar

Barca-ledelsen har angiveligt indset, at det kan blive økonomisk nødvendigt at slippe Frenkie de Jong.
Article image
Manchester United kan have fået en gylden mulighed for at hente Erik ten Hags drømmespiller til klubben. Både Xavi og Joan Laporta har indset, at det kan blive svært at holde på den hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong, hvis økonomien kræver det.


En af sommerens største transferhistorier var flirten mellem Frenkie de Jong og Manchester United, som endte med en kold skulder fra hollænderen, da hans helt store drengedrøm var at spille på Camp Nou. Dette stoppede dog ikke Manchester United i at byde 615 millioner kroner for midtbanespilleren, hvilket blev accepteret af FC Barcelona, men altså afvist af De Jong.

Afvisningen betød, at De Jong blev i Barcelona, men på en voldsomt reduceret løn. Denne løn er dog stadig en af truppens højeste, så det er disse lønkroner, som den catalanske storklub kan blive nødsaget til at frigive ved at sælge midtbanespilleren. Ifølge det spanske medie Sport, er Xavi og Laporta enige om, at man ikke aktivt vil forsøge at sælge Frenkie de Jong, men man kan blive nødsaget til at genoverveje situationen, hvis United genoptager sin interesse.


Mere om Frenkie de Jong

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik