Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Manchester City-angriber Erling Haaland har en frikøbsklausul på knap 1,5 milliarder kroner, som gælder fra sommeren 2024. City-manager Pep Guardiola udtaler, at den norske landsholdsspiller ikke har en speciel klausul for Real Madrid eller hvilket som helst andet hold, men en klausul gældende for alle klubber udenfor England. (Athletic)


Tottenham-angriber og engelsk landsholdskaptajn Harry Kane siger, at han er fokuseret på Spurs, selvom rygter sender ham til tyske Bayern München. (Sky Sports)

Spurs holder øje med Brentfords engelske angriber Ivan Toney, hvilket klubben har gjort regelmæssigt det seneste stykke tid. (Football Insider)

Chelsea har indledt kontraktforhandlinger med den engelske midtbanespiller Mason Mount om en ny kontrakt. (Standard)

Chelsea ønsker at ophæve lejeaftalen med den 25-årige midtbanespiller Denis Zakaria fra Juventus til januar. Klubben er desuden klar til at lytte til bud på den marokkanske kantspiller Hakim Ziyech. (90min)

Den brasilianske midtstopper Thiago Silva udtaler, at hans familie vil have indflydelse på, om han forlænger sin kontrakt i Chelsea, når hans nuværende kontrakt udløber i slutningen af sæsonen. (Standard)


Manchester United, Newcastle og Leeds er alle interesseret i at hente den 18-årige Rangers-forsvarsspiller Leon King, som er på kontrakt i den skotske klub i endnu 18 måneder. (Fabrizio Romano)

Sir Jim Ratcliffe udtaler, at han ville have købt Manchester United i sommer, men Glazer-familien ville ikke sælge. (Financial Times)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik