Niklas Gerster

Chelsea vil give Mount en ny kæmpekontrakt

London-mandskabet har angiveligt påbegyndt forhandlinger med deres 23-årige lokale midtbanehelt om en ny og forbedret kontrakt.
Mason Mount kan tilsyneladende snart se frem til mere i lønningsposen. Den 23-årige offensivspiller har kontraktudløb i 2024, men Chelsea lovpriser ham, og vil allerede nu lave en længere kontraktforlængelse med ham. Ifølge The Guardian ønsker klubben desuden næsten at give ham dobbelt så meget i løn, som han tjener nu.

For nyligt forlængede Chelsea kontrakten med deres stærke højre back Reece James, og han sikrede sig en ugeløn på cirka 1,2 millioner kroner. Ifølge The Guardian skulle klubben ønske at tilbyde Mount en lignende aftale.

Mason Mount er da også en stor profil for ”The Blues,” hvilket naturligvis også gør ham attraktiv for andre storklubber. Mount er dog også lidt af en lokalfavorit, og har været i Chelsea siden han var seks år gammel.

The Guardian skriver videre, at Mount ikke er opsat på at drage andetsteds hen foreløbigt, men de pointerer dog, at Mount meget gerne ser, at klubbens ejere giver ham en forbedret kontrakt, som et bevis på at de virkelig værdsætter ham.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER