Louis Andersen

Tirsdagens engelske rygter

Alle de nyeste rygter fra det engelske.
Leicester City holder øje med Manchester Uniteds hollandske midtbanespiller Donny van de Beek. (Ekrem Konur)

Den brasilianske angriber Gabriel Martinelli siger, at han ønsker at underskrive en ny langtidskontrakt med Arsenal og er i forhandlinger om at fordoble sin nuværende løn på omkring 422.000 kroner om ugen. (Times)

Martinelli ønsker at komme til at tjene det samme som de bedst betalte spillere i klubben gør, hvilket er omkring 1.6 millioner kroner om ugen. (Mail)

Brentford er indstillet på at give angriberen Ivan Toney en ny kontrakt for at fjerne interessen fra Manchester United, Leeds, Newcastle og West Ham. (Mirror)

Everton har indledt samtaler med den nigerianske midtbanespiller Alex Iwobi om en ny kontrakt. (Football Insider)

Middlesbrough er i fremskredne forhandlinger med Michael Carrick om, at han bliver klubbens nye manager. (Football Insider)

Chelsea har kontaktet Liverpools tidligere sportsdirektør Michael Edwards om en mulig aftale om, at han besætter samme stilling på Stamford Bridge. (90 min)

Tottenham er i forhandlinger med Google om navnerettigheder til deres stadion. (Athletic)

Romeo Beckham, søn af den tidligere engelske anfører David Beckham, får angiveligt sin debut i engelsk fodbold, når Brentfords B-hold tager imod Crewe i en venskabskamp bag lukkede døre på lørdag. (Mirror)

Huddersfields tidligere manager, Carlos Corberan, er en tidlig favorit til at blive manager hos West Bromwich Albion, efter at klubben fyrede Steve Bruce. (Mirror)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER