Europa: Champions League
FT
3 - 2
(3 - 1)
Tottenham
Frankfurt
S. Heung-Min (20), H. Kane (28), S. Heung-Min (36), X H. Kane (90)
D. Kamada (14), L. Melo (59), F. Alidou (87)
Asbjørn Steffensen

Optakt: Tottenham - Frankfurt

Indkast.dk kigger frem mod onsdagens Champions League-brag mellem Tottenham og Frankfurt.
Kommentar:
Onsdag aften får Tottenham besøg af Frankfurt i Champions Leagues Gruppe D. Gruppen er efter tre runder stadig helt åben og vinderen af denne kamp kan sikre sig en en midlertidig førsteplads

Tottenham har fået god start i Premier League men en lidt mere blandet start i Champions League. Klubben havde fået en på papiret forholdsvis overkommelig gruppe, men de første tre runder har vist sig at være mere besværlige end først antaget. Antonio Contes tropper har en frisk sejr over Brighton i bagagen og har vundet alle hjemmekampe indtil videre denne sæson. Harry Kane er kommet i målform og midtbanen med danske Pierre-Emile Højbjerg ser både stabil og solid ud. Første opgør ude mod Frankfurt havde klubben mange chancer, man ikke formåede at score på, hvilket der med garanti er blevet arbejdet med på træningsanlægget, så man ikke går målløs fra banen på onsdag.

Frankfurt har fået en blandet start på sæsonen, hvilket placerer dem i midten af den tyske Bundesliga og i weekenden tabte de overraskende 3-0 til bundholdet fra Bochum. Sidste års Europa League-vindere har et stærkt kollektiv bestående af rutinerede kræfter og spændende talenter. Den tidligere Brøndby-profil, Jesper Lindstrøm gør sig positivt bemærket i klubben, og scorede blandt andet klubbens første mål i Champions League-turneringen nogensinde i sejren over Marseille.

Skader og karantæner:
Tottenham:
Dejan Kulusevski, Lucas Moura og Japhet Tanganga

Frankfurt:
Buta, Jerome Onguene og Almamy Toure

Bud på kampens profil:
Harry Kane ser ud til at have fået hul på bylden denne sæson, men han mangler endnu at score i denne sæsons Champions League. Mon ikke den engelske angriber vil gøre alt for at lave om på det onsdag aften?

Bud på kampens resultat:
Første opgør var en forholdsvis jævnbyrdig affære, hvor Tottenham dog havde flest chancer. Med hjemmefansenes opbakning i ryggen samt en målfarlig og sulten offensiv kommer Premier League-mandskabet til at lægge pres på det tyske hold. Kampen ender 2-0.

Kampen fløjtes i gang onsdag aften klokken 21:00 på Tottenham Hotspur Stadium i London. Kampen kan ses på TV3 Max og Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER