Daniel Fisker

Fiorentina: Vi var nødt til at efterlade et rod

Manglende varmt vand fik tilsyneladende Fiorentina til at efterlade et rodet omklædningsrum i Edinburgh.
Fiorentina fik torsdag aften en tiltrængt sejr i UEFA Conference League, hvor Edinburgh-klubben Hearts blev besejret 3-0. De sejrende Fiorentina-spillere kunne dog ikke få et tiltrængt bad efter kampen, hvor der tilsyneladende kun var koldt vand i hanerne i udeholdets omklædningsrum.

Den italienske traditionsklub er siden i torsdags blevet kritiseret for, at de efterlod et særdeles rodet omklædningsrum, men nu har ”I Viola” undskyldt sig med, at der ikke var tid til at rydde op, fordi personalet var nødt til at tage til spillerhotellet – hvor der var varmt vand i hanerne.

- Vores personale havde ikke tid til at rydde op i omklædningsrummet, fordi de havde travlt med at transportere spillernes ejendele tilbage til hotellet, meddeler Fiorentina ifølge Daily Record.

- Grunden til denne travlhed skyldtes, at spillerne blev tvunget til at tage bad på hotellet, fordi der ikke var varmt vand i omklædningsrummet.

De italienske medier spekulerer efter sigende i, at Hearts kan se frem til en bøde, fordi de ikke formåede at give de italienske gæster tilstrækkelige badfaciliteter. På torsdag er det ikke desto mindre Hearts-mandskabet, som rejser fra Skotland til Firenze.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER