Daniel Fisker

Søndagens engelske rygter

Cristiano Ronaldo er blevet tilbudt en nødudgang, Leeds United er nået til enighed med et af sommerens store transferemner, og Arsenal har lidt et transfernederlag.
Cristiano Ronaldo er blevet tilbudt en nødudgang i Manchester United: Muligheden for et skifte til Inter Miami, som delvist er ejet af Ronaldos tidligere holdkammerat, David Beckham. (Star)

Liverpool er stærkt interesserede i West Hams midtbaneprofil Declan Rice, som ”The Reds” efter al sandsynlighed vil forsøge at få fingrene i til næste år. (Football Insider)

FC Barcelonas jagt efter en højreback har ført dem til Manchester Uniteds Diogo Dalot, som har kontraktudløb, når den igangværende sæson er slut. (Sport)

Leeds og Cody Gakpo er blevet enige om de personlige vilkår i en kommende kontrakt, hvorfor Premier League-klubben og PSV Eindhoven nu skal blive enige om, hvad den 23-årige hollænder – som også var på blokken i Manchester United – skal koste. (Mirror)

Tottenham tilbyder klubbens manager, Antonio Conte, en ny aftale, som indebærer mere end 125 millioner kroner. ”The Spurs” er interesserede i at få den nye aftale formaliseret, før januar-transfervinduet åbner. (Football Insider)

Liverpool var med i kapløbet om den 26-årige midtbanespiller Yves Bissouma i løbet af sommeren, før den daværende Brighton-profil skiftede til Tottenham. (The Athletic)

Arsenal har lidt et nederlag i deres jagt på Juventus’ midtbaneprofil Manuel Locatelli. Den 24-årige italiener har således besluttet sig for, at han ønsker at blive i Torino. (Football London)

AS Roma-angriberen Tammy Abraham svarede, at man aldrig kan vide, hvad der sker i fremtiden, da den 25-årige angriber blev spurgt ind til Chelseas tilbagekøbsklausul. (Ojora Babatunde)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER